Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay kurum içi eğitimler kapsamında seminere katılan belediye otobüsü şoförlerini ziyaret etti.

        Düzce Belediyesi kurum içi eğitim çalışmaları hazırlanan program çerçevesinde devam ediyor. Düzenli aralıklarla Ulaştırma Müdürlüğüne bağlı belediye otobüsü şoförleri için yapılan seminere Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da katıldı. Şoförlere verilen semineri takip eden Başkan Ay vatandaşa hizmette kusur edilmemesi konusuna dikkat çekerek “sizler birebir vatandaşlarımızla iletişime geçiyorsunuz. İşiniz gereği belediyemizi en iyi şekilde temsil etmelisiniz. Vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak için elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız. Hizmetlerimizi el birliği ile en iyi seviyeye ulaştırabiliriz. Böyle kurum içi eğitimlerimizle sizlerin de işinizde daha başarılı olacağınıza inanıyorum, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa