Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, şehir içi ulaşımda kilitlenen yolların açılması ve trafik akışının daha rahat seyretmesi amacı ile Seyyidharun Kavşağı'nda düzenleme çalışmalarının başladığını söyledi.

        Başkan Tutal, çalışmalar tamamlanınca Seyyidharun kavşağında yaşanan araç geçiş yoğunluğunun ortadan kalkacağını kaydetti. Seyyidharun Kavşağında bulunan süs havuzunun kaldırılarak refüjün küçültüleceğini kaydeden Başkan Tutal, “İlçemizde ulaşım ve trafik noktasında sıkıntıları gidermeye çalışıyoruz. Seydişehir'de kilit noktalarından biri olan Eski Garaj Bölgesi Seyyidharun Kavşağında refüjde yeni bir peyzaj çalışması başlattık. Konya Büyükşehir Belediyemiz ve Seydişehir Belediyemiz tarafından alınan karar doğrultusunda trafik akışı rahatlatacak bir çalışma" diye konuştu.

        Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından kavşak düzenleme çalışmalarının birlikte yürütüldüğü belirten Başkan Tutal, “Ekiplerimiz tarafından başlatılan çalışmalarda kavşakta buluna güller ve ağaçlarımız zarar verilmeden bulundukları yerden alındı. Marangozlar Sanayi yanında bulunan depolama alanına alınarak oraya ekimleri yapıldı. İlerleyen günlerde ihtiyaç halinde güllerimiz ve ağaçlarımız alınarak ihtiyaç duyulan bölgelerde kullanılacaktır. Ayrıca Seyyidharun Kavşağında Seydişehir Belediyemiz tarafından peyzaj ve çevre düzenleme çalışması yapılacaktır" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa