Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş’un Malazgirt ilçesinde doğup büyüyen ve seyyar satıcı olarak girdiği zücaciye işinde açtığı firma ile sektörde söz sahibi olan Fuat Korucu, hayatı ve başarılarıyla örnek oluyor.

        Türkiye’nin ekonomideki başarısında sıfırdan zirveye çıkan girişimcilerin büyük bir payı vardır. Malazgirt’te seyyar satıcı olarak girdiği zücaciye işinde kendi şirketini kurarak, bu gün sektörde bölgede söz sahibi oldu. Furkan Zücaciye adlı şirketin sahibi olan işadamı Korucu, hayallerini ve hedefini gerçekleştirdiğini söyledi. Başarıdaki sırrının dürüstlük ve azim olduğunu anlatan Korucu, dürüst ve azimli olan herkesin bir başarı hikâyesi olduğunu kaydetti.

        Bulanık Caddesi üzerinde bulunan işyerlerinde sattığı bin bir çeşit zücaciye ev tekstili ürünleri ile bölgeye hitap ettiklerini ifade eden Korucu, gelinen noktada artık toptan satış yapmaya başladıklarını kaydederek, “Seyyar satıcılık ile başladım, sonra sırayla ufak ufak işlerimi geliştirerek kendi şirketimi kurdum. Çok zor dönemlerini atlattım. Tabi bu süreçte çok ekonomik zorluklar, sıkıntılar yaşadım ama azmettim. Kendi geleceğimizi düşünerek alın teri döktüm, emek sarf ettim. Bu mesleği severek yaptım, halen de severek sürdürüyorum. Alın terinin karşılıksız kalmayacağını düşünürdüm. Sevdiklerimin, arkadaşlarımın tavsiyelerini dinledim. İnsan bir de çalışıp, azmedince oluyor. Elbette bu süreçte sabırlı olmak da çok önemlidir. Sabır edilmeden bir yere varılmıyor. Artık bölge halkına ve çerçicilik yapan arkadaşlara toptan satış yapıyoruz. Bilmeyenler için çerçiciliği anlatmak istiyorum. Çerci çeyizlik ürünler, küçük ev aletleri, her türlü zücaciye ürünleri, evlerin mutfakları için gerekli tüm ürünleri kendi dizayn ettiği araçla satan kişidir” dedi.

        Artık kendisinin sosyal projeler üzerine çalışmaya başladığını söyleyen Korucu, “Kendimizi ilçemize adadık. Tüm Türkiye’de açılan zücaciye ve tekstili fuarlarına katılmaya gayret ediyorum. Sosyal medya üzerinden şirketimizin tüm ürünlerini sergiliyoruz. Tüm derdimiz yaşantımız tarihi ilçemize nasıl faydalı olabiliriz diye düşünerek, bunun için çaba sarf ediyoruz” şeklinde konuştu.

        Hedefinin büyük olduğunu anlatan Korucu, ticari ve sosyal anlamda yeni çalışmalara imza atmak için çaba sarf edeceklerini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa