Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Tokat'ın Reşadiye Kelkit Çayı'nda kaybolan sürücü tüm aramalara rağmen bulunamadı.

        Reşadiye ilçesi D100 karayolu Dokuzdolanbaç Köprüsü yakınlarında meydana gelen kazada Niksar'dan Reşadiye'ye giden Ayhan Cebe'nin kullandığı 60 RG 322 plakalı otomobil, yaklaşık 20 metre yükseklikten Kelkit Çayı'na yuvarlandı. Suya gömülen aracın üzerine çıkan Mustafa Cebe'nin (60) bağırarak yardım istediğini gören vatandaşlar, 112 sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerine haber verdi. Kazada yaralanan Mustafa Cebe, ilk müdahalesinin ardından Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, araçta 3 kişi olduklarını söylemesi üzerine Kelkit Çayı'nda arama başlatıldı. Yapılan çalışma sonucu kaza yerinin yaklaşık 1 kilometre uzağında Nazile Cebe'nin cansız bedenine ulaşıldı. Olay sonrası sürücü Ayhan Cebe'yi bulmak için çalışma başlatıldı. Suda kaybolan sürücü için Reşadiye ve Niksar Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler havadan, karadan akşam saatlerine kadar arama çalışmalarını sürdürdü. AFAD ekipleri ise jandarma ile birlikte Kelkit Çayı kenarında kaza yerinden yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta arama yaptı. Yapılan arama sürücü Cebe bulunamadı. Sürücüyü bulmak için ilçe halkının da seferber olduğu arama çalışmalarının yarın sabah saatlerinde devam edeceği öğrenildi.

        Vatandaş olarak arama çalışmalarına katıldıklarını belirten Emrullah Demir, Ayhan Cebe'nin bulunması için AFAD'a ilçe halkı olarak destek olacaklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa