Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne Selimiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, "İhtiyaç Nerede, Selimiye Meslek Orada” projesi kapsamında, ihtiyaç sahiplerine gıda paketi yardımında bulundu.

        Edirne Selimiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından uygulanan "İhtiyaç Nerede, Selimiye Meslek Orada" projesi kapsamında, Babademirtaş Mahallesi muhtarlığınca belirlenen ailelere gıda yardımı yapıldı. Okuldaki öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı gıdalar, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

        İhtiyaç sahiplerine yardım paketlerini, Babademirtaş Mahallesi muhtarı Haluk İnağ, okulu müdür yardımcısı Gamze Ersöz, öğretmenler Dilek İnci ve Sevil Uygun ve yiyecek içecek alanı öğrencileri teslim etti.

        Proje kapsamında öğrencilerin yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesi, toplumsal duyarlılığın artırılması, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin tanıtılması, öğrenci ve öğretmenlerin toplumla bütünleştirilmesini hedefleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa