Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Merkezi tarafından geleneksel olarak organize edilmekte olan U12 yaş grubu “2024 Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği” kapsamında Antalya'ya gitti.

        48 ilin TÜFAD Karmasından oluşan 600 sporcu, antrenörleri, kafile başkanları, TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Şube Başkanları ve bazı sporcuların aileleri de katıldı. Kayseri TÜFAD Şubesi tarafından Kayseri'de yapılan seçmeler sonucunda 12 sporcu çeşitli kulüplerden seçilerek Antalya’daki “Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği”ne Kafile Başkanı İshak Kattaş, Takım Antrenörü Gökmen Başoğlu da hazır bulundu.

        Kayseri TÜFAD Şube Başkanı Osman Yozgat yaptığı açıklamada “Çocuğun ve Topun Olduğu Her Yerde TÜFAD Vardır” sloganı ile Antalya’da hazır bulunmuşlardır. YOZGAT, bu turnuvada emeği geçen tüm idareci,antrenör ve sporculara teşekkürlerini bildirdi. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa