Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SANKO Üniversitesi’nde yoğun ve başarılı bir akademik yılın ardından, öğrenciler bahar şenliği coşkusu yaşamaya hazırlanıyor.

        SANKO Üniversitesi,bu yıl dördüncüsünü 28 Nisan 2018 tarihinde düzenleyeceği “SANKO Unifest 4” için hazırlıklarını tamamladı. Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek festivalde farklı aktiviteler, spor turnuvaları, dolu dolu bir müzik programı olacak. Yüksek Sadakat Grubu’nun şarkılarıyla renk katacağı festivalde karaoke, Dj performans, spor müsabakaları finalleri ile sürprizler de yer alacak.

        Şenliğe, SANKO Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra, davetliler de katılabilecek.

        SANKO Üniversitesi

        2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik ile Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler alanlarında yüksek lisans eğitimi veriliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa