Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Üniversitesi'nde (MEÜ), öğrenci ve personelin motivasyonunu sağlamak amacıyla düzenlenen '24. Kültür ve Spor Şenliği' başladı.

        Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kaya, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Eyyup Güler, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

        Açılış töreni Türk Halk Müziği Topluluğu üyeleri Mustafa Hakkı Yıldırım, Ali Haydar Esmer, Sergen Güllü ve Songül Öztürk tarafından verilen konserin ardından Jimnastik ve Dans Topluluğunun Cumhuriyet Alanı'nda gösteri yapmasıyla sona erdi.

        Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Kültür ve Spor Şenliği programında öğrenci toplulukları tarafından organize edilen dans gösterileri, konferanslar, sergiler, atölyeler, yarışmalar, konserler ve tiyatro oyunları yer alacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa