Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun’un Alaçam ilçesinde Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

        Her ay düzenli olarak bir ilçelerde gerçekleştirilen Ziraat Odaları Birliği İl Koordinasyon Kurulu Nisan ayı toplantısı Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir başkanlığında yapıldı.

        Alaçam Ziraat Odası'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, her ay bir ilçelerde gerçekleştirdikleri toplantıların amacının çiftçi sorunlarını masaya yatırarak çözümler noktasında istişare ederek çareler aramak olduğunu ifade etti. Bedir, “Çabalarımız, bölge insanının temel geçim kaynaklarının başında gelen tarımı daha verimli hale getirmek ve ürününe değer katmaktır" dedi.

        Toplantı sonunda Samsun İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Hasan Tütüncü tarafından toplantıya katılan Vezirköprü, Havza, Kavak Çarşamba Ziraat, Salıpazarı Ziraat Odası Başkanı Zafer Ersoy, 19 Mayıs, Ayvacık, Terme Bafra, Yakakent, Ladik ,Ayvacık ve Tekkeköy İlçe Ziraat Odası Başkanlarına katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa