Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uludağ Üniversitesi ev sahipliğinde 2022 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Üniversitelerarası Judo Şampiyonası tamamlandı. 27 üniversiteden 45 takımın yarıştığı şampiyonada en iyiler belli oldu.

        UÜ Spor Bilimler Fakültesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen ve yaklaşık 400 sporcunun katıldığı şampiyona tamamlandı. Erkeklerde Kastamonu, Balıkesir ve Bülent Ecevit üniversiteleri ilk üç sırayı paylaşırken, bayanlarda ise Karadeniz Teknik, Balıkesir ve Uludağ Üniversitesi sıralamada yer aldı. Uludağ Üniversitesi’nden 48 kiloda Şehnaz Güz ve 52 kiloda Damla Çalışkan altın madalya kazandı. 57 kiloda Sinem Taş ve 60 kiloda Burak Çelik’in gümüş madalya kazandığı turnuvada 100+ kiloda Bedrettin Baha Çamlıbel de bronz madalya alma başarısı gösterdi. Ayrıca Uludağ Üniversitesi, turnuvada takım olarak üçüncülük kupasını kaldırdı.

        Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, turnuvanın son gününde öğrencilere madalyalarını takdim etti. Öğrencileri tek tek tebrik eden Rektör Ulcay, kaliteli bir organizasyona imza atan yöneticilere de teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa