Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke genelinde düzenlenen '57. Alay Vefa Yürüyüşü’ kapsamında, Muş'ta yürüyüş düzenlendi.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen program Hacı Şeref Camiinde kılınan sabah namazı ile başladı. Namazın ardından katılımcılara yarma çorbası ikram edildi. Daha sonra programa katılan gençler ve vatandaşlar, ellerine aldıkları Türk bayrakları ile Muş Şehitliğine yürüdü. Muş şehitliğinde okunan Kur’anı Kerim ve edilen duanın ardından program sona erdi.

        Programa; Muş Valisi Aziz Yıldırım, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Garnizon Komutanı Cem Karoğlu, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hamdullah Kardaş, İl Müftüsü Alettin Bozkurt ve kamu kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa