Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediyesi, 478. Uluslararası Manisa Mesir Festivali kapsamında bu yıl 25. kez düzenlenen Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı’nda yerini alıp, ilçeyi tanıttı.

        Yerli ve yabancı 130 firmanın iştirak ettiği fuarda açtığı stantlarda ilçenin tarihi, doğal ve turistik güzelliklerinin yanı sıra yapılan hizmet ve yatırımları da tanıttı.

        Standı ziyaret eden Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, kentin şifa kaynağı olan Kurşunlu Kaplıcaları ile ilçeye yapılan yatırımlarının tanıtıldığını söyledi. Karaoğlu, standı ziyaret edenlere bölgenin en önemli ihracat ürünü çekirdeksiz kuru üzüm ile çilek ikram edildiğini belirtti.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'ndeki organizasyonun açılışına, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile protokol üyeleri katılırken, fuarın 29 Nisan Pazar günü akşamına kadar ziyarete açık kalacağı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa