Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Portekiz’de düzenlenen Uluslararası SAP Konferansı’na katılan Sepaş Enerji, sistemsel dönüşümü anlattı.

        Sepaş Enerji, 1719 Nisan tarihleri arasında Patekiz’in Lizbon kentinde gerçekleştirilen enerji sektörünün SAP Çözümleri ve kurumsal ve teknolojik dönüşümlerin en kapsamlı örneklerinin sunulduğu Uluslararası SAP Konferansı’na katıldı. Konferansta Sepaş Enerji’nin sistemsel dönüşümü İş Geliştirme Müdürü İpek Işık tarafından anlatıldı.

        Rekor sayıda katılımcının olduğu organizasyonda Sepaş Enerji İş Geliştirme Müdürü İpek Işık, Türkiye’deki elektrik perakende ve satış süreçleri için kurgulanan ISU ve CRM çözümlerini, merkeze konumlandırdığı projenin aşamalarını ve kapsamı hakkında bilgilendirmede bulundu. Işık, Sepaş Enerji’nin müşterilerine sunduğu hizmetlerde fark yaratabilmek için tasarladığı entegrasyonları, süreçlerdeki verimliliği arttırmaya yönelik otomasyon noktaları ile verinin tutarlılığını sağlayan kontrol süreçlerini de örneklerle açıkladı.

        Uluslararası SAP Konferansı kapsamında enerji sektörü için üretim, iletim ve dağıtım ile perakende elektrik, su ve gaz süreçlerinin gündemde olduğu yirminin üzerinde müşteri vaka örneğini, 350 üzerinde organizasyon, 10’dan fazla derin workshop örneği yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa