Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kabadüz ilçesinde AK Parti Kadın Kolları Olağan Kongresi yapıldı.

        Kabadüz AK Parti İlçe Teşkilatı binasında gerçekleşen kongreye Meryem Kahveci tek aday olarak katıldı. Meryem Kahveci oyların tamamını alarak başkan seçildi.

        AK Parti Ordu Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal burada yaptığı konuşmada, kongrenin vatana millete hayırlar getirmesini temenni ettiğini söyledi.

        AK Parti Kadın Kolları'nın 4 milyonu aşan üye sayısına ulaştığının altını çizen Baysal, “Herkesin bildiği üzere Kadın Kolları 4 milyonu aşan geniş bir partiyiz. Gönlümüz, yüreğimiz geniş. İnşallah yüce Mevlam en güzel şekilde mücadele ve hizmet etmeyi nasip etsin. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun” dedi.

        Kongreye AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, AK Parti Kabadüz İlçe Başkanı Halit Günaydın, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ile partililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa