Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’da 1118 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Çocuk Eskrim Kupasında Adıyamanlı sporcu bronz madalya elde etti.

        Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, 9 ülkeden ve 31 ilden toplam 2 bin sporcunun üzerinde rekor bir katilim gerçekleştirildiği müsabakalarda, Süper Minikler Bayan Epe kategorisinde Adıyaman Gençlik Spor Kulübü sporcusu Sude Karakurt’un müsabakaları 6.olarak tamamlayıp bronz madalya kazandığını söyledi.

        Eskrimde çok başarılı yetiştirmeyi başardıklarını belirten Keleş, “Antalya’da düzenlenen uluslararası müsabakalara ilimizden 12 sporcu ve 2 antrenör ile katıldık. Her büyük şampiyonada çıtayı biraz daha yükselten tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Kısa bir zaman içerisinde ilimizde yetişen başarılı eskrim sporcularımızın özverili çalışmaları her geçen gün meyvelerini verirken olimpiyatlarda ilimizin gururu eskrimcileri görmek için sabırsızlanıyoruz. Umarım bir gün ilimize ve ülkemize bu başarıları da yaşatırız. Ben şampiyon olan başarılı sporcumuzu, takımımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa