Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından, Samsat depreminde 107 koyunu telef olan vatandaşa destek amacıyla "Bir koyun da sen ver" sloganıyla yardım kampanyası başlatıldı.

        Adıyaman Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Veteriner Hekim Sırrı Öztürk, Samsat depreminde hayvanları ölen vatandaş için başlatılan kampanyaya vatandaşlardan destek istediğini belirtti. Depremin ardından, bölgedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara toplumun her kesiminden büyük destek beklediğini belirten Öztürk, “Böyle zamanlarda vatandaşlar olarak birbirimize yardım etmek etmeliyiz. Acılarımızı, üzüntülerimizi birbirimizle paylaşarak azaltabiliriz. Bizler yardımsever bir milletiz. Samsat depreminde evi yıkılan, ailesi ile birlikte kurtulan ve 107 koyunu telef olan Hacı Berk için, Adıyaman Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği olarak ‘Bir Koyunda Sen Ver’ kampanyası başlattık. Samsat’ta ki üreticilerimize yardım etmek isteyenler, Adıyaman Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine başvurabilirler ya da birlik olarak biz de yardım etmek isteyen vatandaşlara ulaşabiliriz. Kardeşimizin yarasını sarmak için birlik olarak elimizi taşın altına koyduk. Birlik olarak “ Bir koyunda sen ver “ sloganı ile yardım kampanyası başlattık. Hayırsever insanlarımızı başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına davet ediyoruz. Yardım etmek isteyen hayırseverlerimiz birliğimize veya 0549 272 13 57 numaralı telefondan bana ulaşabilirler ”diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa