Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güneş Vakfı Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, Asırlık yalan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

        “Her 24 Nisan günü bizi soykırımla suçlayanlar, Kurtuluş savaşında üstün geldiğimiz işgal kuvvetlerinin modern versiyonu olan emperyalist devletlerdir” diyen Prof. Dr. Ceylan, şu ifadeleri kullandı: “Dünya üzerindeki varlığımızın nedeni olan Yüce Türk Milleti, Tarihi yazan ve şekillendiren, tarihini tam bağımsızlık ruhu ile taçlandıran Yüce Türk Milleti, Yurtsuz kalana kucak açan, aç olana ekmeğini paylaşan, düşeni kaldıran, dostunun derdini kendi derdi gibi gören insanlık şuuru ile harmanlanan bizler, Tarihsel içerisinde aynı sofrayı, aynı sokağı, aynı bölgeyi paylaştığımız ve en küçük bir ayrım yapmayı ayıp saydıklarımız tarafından izleri silinmeyecek derin acılarla sınav edildik. Çöküş dönemindeki devletimizin içinde bulunduğu buhrandan faydalananlar ve gaflette bulunanlar tarafından yakıldık, parçalandık..

        Emperyalistler tarafından kışkırtılan ve desteklenen Ermeni örgütlerinin masum halkımıza yaptığı işkence ve katliamlar derin bir sancı olarak yüreğimizde dururken, Soydaşlarımız Hocalıda soykırıma tabi tutulmuşken!

        Bizi her 24 nisan günü soykırımla suçlayanlar; Kurtuluş savaşında üstün geldiğimiz işgal kuvvetlerinin modern versiyonu olan emperyalist devletlerdir

        Bizi her platformda soykırımla suçlayanlar, tarihsel bilgiden yoksun ve tarihsel gerçekler karşısında duran yalancılardır.

        Türk milletine ölümü gösterip, sıtmaya razı etmeye çalışanların ellerindeki en büyük koz, ne yazık ki basiretsiz diplomasi ve milli olmayan, milli düşünemeyen zihniyetlerdir. Bizler Yukarıda bahsettiğimiz üzere kültürünün temelleri insanı değerler üzerine kurulan asil bir milletiz. Bu yüzden Yüce Türk Milleti olarak bu Asırlık Yalanlara asla boyun eğmeyecektir.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa