Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuşadası’nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir kamyon aydınlatma direğine çarptı. Devrilen direkten kopan elektrik tellerinin yol açtığı yangın kısa sürede söndürüldü.

        Edinilen bilgiye göre, Selçuk’tan Kuşadası istikametine gitmekte olan bir kamyonun sürücüsü M.N. Kuştur mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı ve yol kenarındaki kanala düştü. Kamyonun çarpması sonucu devrilen aydınlatma direğinden kopan elektrik telleri ise yol kenarındaki arazide yangına neden oldu. Aydem ekiplerinin enerjiyi kesmesi ve itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü. Kazada hafif şekilde yaralanan kamyon sürücüsü ise ayakta tedavi edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa