Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Salihli ilçesinde şüphe üzerine durdurulan araçta bulunan şahıstan 300 gram metamfetemin uyuşturucu madde ele geçirildi.

        Manisa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Salihli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Doğu illerinden Manisa ve ilçelerine uyuşturucu sevkiyatı, uyuşturucu madde ticareti ve sokak satıcılarına yönelik Salihli E96 Karayolu üzerinde uygulama yaptı. Dün gece saatlerinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan E.Ş.Ö. isimli şahısın üzerinden 300 gram metamfetemin uyuşturucu madde çıktı. Konuyla ilgili E.Ş.Ö. ile birlikte araçta bulunan A.E., S.E. gözaltına alınarak, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emniyette ifadesi alınan E.Ş.Ö. ve S.E. serbest bırakılırken, A.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa