Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve oğlu, 2010 yılında motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybeden baba Osman Özgün'ün mezarının sağ ve soluna açılan mezarda toprağa verildi.

        TokatNiksar karayolu Musapınarı köyü mevkinde gece saatlerinde Nursal Özgün idaresindeki 60 EB 829 plakalı otomobilin, İsmail T. idaresindeki 60 KV 983 plakalı mermer yüklü tırla çarpışması sonucu meydana gelen kazada Turhal Şeker Fabrikası'nda mühendis olarak çalışan evli ve 1 çocuk babası Nursal Özgün (38) ile annesi Hatice Özgün (78) hayatını kaybetti. Anne ile oğlunun hastane morgundan alınan cenazesi Erbaa ilçesine bağlı Karayaka Beldesi'ne getirildi. İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına müteakiben anne ve oğlun cenazeleri belde mezarlığında toprağa verildi. Anne ile oğlunun cenazesi 2010 yılında motosikletin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aile reisi Osman Özgün'ün sağ ve sol tarafına açılan mezarlara defnedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa