Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm alanında takım olarak yılın ilk çeyreğinde 19 madalya aldı.

        3 aylık süreçte bölgesel ve ulusal olmak üzere birçok mücadelede Tekirdağ’ı temsil eden Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm takımı gülle atma, çekiç atma, yüksek atlama, 60 metre engelli, 60 metre, 100 metre ve 200 metre yarışlarında mücadele etti.

        Marmara Bölge Şampiyonası’nda madalya yarışı veren ekip şampiyonadan 2 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya ile dönmeyi başardı.

        Çeşitli branşlarda yılın ilk 3 ayından düzenlenen Türkiye Şampiyonalarına da katılarak Tekirdağ’ı başarılı bir şekilde temsil eden Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm takımı Türkiye Şampiyonalarında da başarısına başarı katarak 3 altın, 3 gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak Tekirdağlıların gurur kaynağı oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa