Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Ağırnaslı Sinan' temalı resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 3. Milli Kültür Şura toplantısında alınan kararlar doğrultusunda hazırlanan Eylem Planı kapsamında, Kayseri’nin zirve şahsiyetlerinden biri olan büyük deha Mimar Sinan’ı genç beyinlere daha iyi anlatmak ve tanımak amacıyla, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 'Ağırnaslı Sinan' temalı resim yarışması düzenlendi.

        Hacı Mustafa Gazioğlu Orta Okulu, Müncibe Cıngıllıoğlu Orta Okulu ve Nuri Has Orta Okulundan 150 öğrenci, 9 Nisan 2018 Pazartesi günü Ağırnas Mahallesi’ne götürülerek burada bulunan Mimar Sinan'ın doğduğu ev ve diğer tarihi yerler gezdirildi ve ardından da geziye katılan bu öğrenciler arasında resim yarışması düzenlendi.

        Resim yarışmaya dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa