Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun’un Bafra ilçesinde güvenlik görevlilerine “VIP Yakın Koruma” eğitimi veriliyor.

        Uluslararası yakın koruma akademisi ve WUSHU Milli Antrenör Bilal Çelebi tarafından Bafra’da bir AVM’de görev yapan 30 güvelik görevlisine yakın koruma (VİP) eğitimi veriliyor. Her ay 3 gün verilen eğitimlerde özel güvenlikçiler komando gibi eğitim görüyor. Güvenlikçilere silah tutuşundan, yakın dövüşe kadar verilen eğitimler, özel kuvvetlerdeki eğitimleri aratmıyor.

        Karadeniz Bölgesi ve Samsun il ve ilçelerinde silahlı kuvvetler personeli, polisler ve özel güvenlikçilere seminer eğitimleri veren uzman eğitmen antrenör Bilal Çelebi, "Amaç halkın güvenliğini sağlayan kolluk görevlilerine hayatta kalma hayat kurtarma eğitimi verilmekte halkın güvenini sağlamak. Çıplak elle, sopa, bıçak hatta ateşli silahla yapılması muhtemel saldırılara karşı geliştirilmiş yöntemleri öğreterek gerektiği durumlarda soğukkanlı bir şekilde uygulamaları konularında eğitimler veriyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa