Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa ilçesinde bazı cadde ve sokakları araç trafiğine kapatarak başlattığı yayalaştırma projesinde sona gelindi.

        Projeyi yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, “Yüzde 95 seviyesine gelinen Yayalaştırma Projemizi, yaklaşık 1 ay içerisinde tamamlayarak Fatsa halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz” dedi.

        “Her şey daha güzel bir Fatsa inşa etmek için”

        Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesinin çehresini değiştirecek yayalaştırma projesi kapsamında, araç trafiğine kapatılan Eski Hal Sokak, Aşiyan Sokak, Plevne Caddesi ve Meydanı, Gülhan Sokak, Hisar Sokak, Reşadiye Caddesi, Pazar Caddesi ve Meydan Sokak’ta yürüttüğü hummalı çalışmalarda son aşamaya geldi.

        Projenin bitim aşamasına geldiğini söyleyen Başkan Vekili Ahmet Çoruh, “Fatsa Yayalaştırma Projemizi, üst görselleri ile yaklaşık 1 ay içerisinde tamamlayarak Fatsa halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. 7 bin 700 metrekarelik alanın 7 bin metrekarelik kısmında çalışmalarımız tamamlandı. İnönü Caddesi’nin bulunduğu alandaki çalışmaları da bitirerek projemizi halkımızın hizmetine sunacağız. Her şey daha güzel bir Fatsa ve Ordu inşa etmek için” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa