Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik Merkezleri arasında ‘Hayallerini Sahneye Taşı’ sloganıyla düzenlediği tiyatro yarışmasında Afyonkarahisar’da Evladı Fatihan grubu ‘Bir Garip Olay’ adlı komedi türündeki tiyatro oyunlarıyla Ege bölge finalinde ikinci oldu.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye genelindeki Gençlik Merkezleri arasında ‘Hayallerini Sahneye Taşı’ sloganıyla düzenlediği tiyatro yarışmasının Ege Bölgesi finali, Ege Üniversitesi MÖTBE Kültür Merkezi'nde 19 Nisan 2018 tarihinde yapıldı. Manisa, Afyon, Denizli, Aydın, Muğla, Kütahya, Uşak, İzmir'den gelen 1429 yaş aralığındaki oyunculardan oluşan ekipler komedi ve dram türlerinde “Vatan Sevgisi “ temasını ele alan oyunlarıyla hayallerini sahneye taşıdılar.

        Afyonkarahisar’da il birincisi olan ve Ege Bölge Finaline katılan Evladı Fatihan grubu Bir Garip Olay adlı komedi türündeki tiyatro oyunlarıyla Ege bölge finalinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa