Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye'nin en büyük ve en konseptli çocuk mağazalarından olan Bumba Kids, Gaziantep'te hizmete açıldı.

        Gaziantep’te hizmete giren çocuk mağazasının açılışına aralarında Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz Müsiad Başkanı Mehmet Çelenk'in de aralarında bulunduğu davetli katıldı. Açılışta konuşan Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, hizmete açılan mağaza nedeniyle Kaya ve Çakır ailelerine teşekkür ederken mekanın istihdam ve bölge ekonosine katkı sağlayacağını ifade etti. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği açılışta, ilizyon ve jonglör gösterileri yer aldı.

        İlizyonistler Kerem Esen ve Bilgehan Duman açılışa katılanlara neşeli anlar yaşattı.

        Öte yandan 2 bin metrekare alanda hizmete giren mağazada 016 yaş aralığında tüm giyim tekstil ve araç gereç ile Bumba Cafe ve Bumba Oyun Parkı bulunuyor. Mağaza Türkiye'nin en büyük konsept tasarım üzerine hizmet veren mağazalar arasında yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa