Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

        Vatandaşların ve esnafların istek ve taleplerini dinleyen Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, belediye çalışmaları hakkında da vatandaşlara bilgi verdi. İlçede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Arslan, doğalgaz çalışmalarının havaların ısınmasıyla birlikte hızlandığını, Modern Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatının Ağustos ayında tamamlanacağını ve Taşköprü OSB’de çalışmaların hızlı bir şekil devam ettiğini ve ön talep başvurularını aldıklarını ayrıca Hasanlı Göleti İçme Suyu Projesi’nde de sona yaklaşıldığını ifade etti.

        Taşköprülü vatandaşlarda ilçede yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek doğalgaz, OSB ve içme suyu gibi projelerin ilçenin tarihinde eşine ender rastlanan projeler olduğunu belirterek Başkan Arslan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa