Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Büyükşehir Belediyesi ve Sarıçam Belediyesi iş birliği ile yapılan Turkuaz Gündüz Bakımevi’nin açılışı gerçekleştirildi.

        TBMM’nin kuruluşunun 98’nci yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara armağan niteliği taşıyan Turkuaz Gündüz Bakımevi’nin açılışında konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam’ın her alanda gelişmesini arzuladıklarını ve ilçeye böyle bir eserin kazandırmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

        Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise konuşmasında eğitimde 06 yaş aralığının önemini vurgularken kadınların çalışma hayatı içerisinde yer aldığını, kadınların erkeklerin eşiti olduğunu ve çalışan kadınlar için Turkuaz Gündüz Bakımevi’nin kolaylık sağlayacağını söyledi. Başkan Sözlü, "Çocuklarımızı ülkesini, milletini seven, onlar için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek, dünya yüzünde saygın ve güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin onurlu, başı dik vatandaşları kılmak bizlere düşen en büyük görev’’ diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa