Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE´de, belediyeler ile bazı kurumlarda 6 ay geçici süre ile çalıştırılmak üzere 2 bin kişinin işe alınacağını duyanlar, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Müdürlüğü´ne başvurulara başladı. Adaylar, İŞKUR binası içinde ve önünde kuyruk oluşturdu.

        Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında il merkezi ve ilçelerde belediyeler, özel idare ve bazı kurumlarda 6 ay geçici süreyle 2 bin kişinin asgari ücretle hizmetli kadrosunda istihdam edilmesi için çalışma başlatıldı. Bugün başlayan iş başvuruları için Rize Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü´ne çok sayıda başvuru yapıldı, İŞKUR İl Müdürlüğü merdivenlerinde uzun kuyruklar oluştu. Merdivenlerde sıra bekledikten sonra kuruma girenlerin oturarak sırasını beklemesi için bölüm ayrıldı. Başvuruların 4 gün boyunca süreceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa