Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98. Yıl Dönümü, Tutak'ta törenle Kutlandı. Kutlamalar kapsamında Adalet İlkokulu tarafından hazırlanan Belediye Konferans Salonundaki geniş katılımlı etkinliğe, Kaymakam ve Belediye Başkan V. Erkan İsa Erat, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin General, İlçe Emniyet Amiri Yaşar Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Alican Şenay, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yolci, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nasır Atış, protokol, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Etkinlik; saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Karaoğlan yaptı.Yapılan konuşmaların ardından etkinlik şiir, folklor, oratoryo gösterileri ile devam etti.

        Tutak Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Erkan İsa Erat düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini vermesiyle etkinlik son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa