Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Devlet Hastanesinde tedavi gören çocukları ziyaret etti.

        Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, hastane yöneticileri ve maskotlar ile hastanenin çocuk servisinde tedavi gören çocuklara odalarında unutamayacakları bir sürpriz yaptı. Serviste odaları gezen Başkan ve maskotlar çocuklara oyuncaklar dağıtarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.

        Konu ile İlgili olarak açıklama yapan Başkan Bakıcı, "Çocuklarımız bizlerin en kıymetlileri, 23 Nisan'da arkadaşları değişik etkinliklerle bayramlarını kutlarken onlar burada şifa arıyorlar. Biz de hastanede tedavi gören çocuklarımızı sevindirmek ve onlara sürpriz yapmak için burada bulunuyoruz. Ben çocuklarımızın ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kendilerine de acil şifalar diliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa