Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocuklar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı koltuğuna oturdu.

        MHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, 23 Nisan kutlamaları kapsamında minik öğrencileri makamında ağırlayarak, başkanlık koltuğunu kısa süreliğine onlara devretti. Dünyada kutlanan tek çocuk bayramının tüm çocuklar için kutlu olmasını temenni eden Özkan, "Bugün minikler partimizi ziyaret ettiler. Onlarla hoş vakit geçirerek bayramlarına ortak olduk. Çocuklar bizler için çok değerlidir. Onlar geleceğimizin ışığıdır. Bugün de çocuklarımıza başkanlık koltuğunu devrederek çocukların güzel bir gün geçirmelerini sağladık. Bugünü çocuklarımıza armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa