Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Akşehir ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 98. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

        Akşehir’deki ilk etkinlikler Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı. Saat 09.30’da Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu tarafından çelenk sunuldu. Çelengin konulmasından sonra bir dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı söylendi. Akşehir’deki 23 Nisan etkinlikleri, Cumhuriyet İlkokulu’ndaki kutlamalarla devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu yaparken, öğrencilerin yaptığı halk oyunları gösterileri ve danslar, vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere törene katılan protokol tarafından ödülleri verildi.

        Programa Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Garnizon Komutanı Albay Orkun Turaçlı, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçe protokolü, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa