Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyaz Kule Okulları'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

        Beyaz Kule Okulları Kemal Sunal Sahnesi'nde gerçekleştirilen törene öğrencilerin müzikal gösterileri damga vurdu. Salonu dolduran veliler ve öğrenciler 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Birbirinden hareketli şovları ile izleyenleri mest eden öğrenciler, büyük beğeni topladı. Spor, dans, müzik gibi birçok branşta hünerlerini sergileyen çocuklar, törenin sonunda ailelerini de sahneye davet ederek 10. Yıl Marşı'nı hep birlikte söylediler.

        23 Nisan gününün millet adına gurur günü olduğunu dile getiren Beyaz Kule Okulları Kurucusu Dilek Benzetsel, "Tüm dünya çocuklarıyla dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarının verildiği özel bir bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuklarımız için bir şenlik, milletimiz için ise gurur günüdür. Bu düşüncelerle 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını ve dünden bugüne toprağı vatan yapan kahraman şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa