Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Şükrü Keskin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

        Ziyarette TSO Başkanı Keskin'e yönetim kurulu ve meclis üyeleri de eşlik ederken, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Seçilmiş olduğunuz görevinizde ve çalışmalarınızda başarılar dilerim. Allah hayırlı ve uğurlu etsin, huzurla ve ağız tadıyla şehrinize hizmet etmeyi nasip etsin” dedi.

        TSO Başkanı Şükrü Keskin ise ziyarete ilişkin değerlendirmesinde, “Bu dönemde Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına aday olduk ve kazandık. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası başkanı oldum ve onun hasebiyle de başkanımızı ziyarete geldik. Genç dinamik ekibi ile beraber düzgün bir ekiple mücadele etmeye geldik. Rifat başkanımızdan şüphe yok, seçimleri kazanacaktır. Zaten biz de kazandıktan sonra hayırlı olsuna geleceğiz. Ondan sonrada hızlı bir çalışma temposuna gireceğiz" ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa