Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık makamını Egemen Öz’e devretti.

        Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

        Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır” diyerek başkanlık koltuğunu temsili olarak 3. sınıf öğrencisi Egemen Öz’e devretti.

        Temsili Belediye Başkanlığı için makam koltuğunu devralan Egemen Öz, “23 Nisan her çocuk için önemlidir. Çünkü dünyada tek bir çocuk bayramı vardır. Bu yüzden 23 Nisan bizler için önemli bir değerdir. Bizlere bu bayramı armağan eden Atatürkümüze çok teşekkür ediyorum, ona çok şey borçluyuz” diye konuştu.

        Çocukların bayramını kutlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise dünyada sadece Türkiye’de çocuklara ait bir bayramın olduğunu belirterek, “23 Nisan dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek bayram. Hiçbir milletin çocuklarına armağan edilmiş bir bayramı yok. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu bayramın ve ülkemizin kıymetini iyi bilmeleri için ailelere de büyük görevler düşüyor. Her zaman söylediğimiz gibi çocuklarımız bizim geleceğimiz. Çocuklarımızın çok çalışarak büyük işler başararak, ülkemiz ve milletimiz olarak her zaman önde olacağımız bilinciyle onların daha iyi bir ortamda yetişmeleri için elimizden geleni yapmalıyız. Geleceği çocuklarımızla gençlerimizle ve halkımızla inşa edeceğiz. Onlara güzel bir gelecek bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

        Başkan Seyfi Dingil, ziyarette bulunan öğrenci ve okul müdürü Yahya Demirel, sınıf öğretmeni Elif Horata’ya günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa