Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğunu Sezanur Ergün’e bıraktı. Başkan Ergün, yerleşimin yoğun olduğu parklara kamera sistemi kurulmasını isterken, çocukları ve gençleri telefon ve bilgisayar bağımlılığından kurtarmak adına her mahalleye kütüphane, spor ve sanat merkezi projesinin hayata geçirilmesini projesini anlattı. Ergün, Engelliler Haftasında Zıp Zıp Park’ın ücretsiz olmasını istedi.

        23 Nisan’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Antbirlik İlköğretim Okulu 4A sınıfı öğrencisi Sezanur Ergün oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne, Babası Hakan Ergün, Annesi Tuğba Ergün, Okul Müdürü Mehmer Karsavurdan ve Müdür Yardımcısı Gül Sevin ile birlikte gelen Sezanur, Başkan Menderes Türel tarafından karşılandı. Başkan Türel, Sezanur ve ailesi ile bir süre sohbet etti.

        23 Nisan’ı kutladı

        Makama oturduktan sonra “Tüm çocukların 23 Nisan bayramını kutlar ve çocukların ağlamadığı, daima mutlu olduğu bir yıl geçirmelerini dilerim. Bize bu günü armağan ettiği için Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim” sözleriyle konuşmasına başlayan Başkan Ergün, “Dünyanın en güzel şehri olan Antalya’nın Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu kısa süreliğine de olsa benimle paylaştığınız için size çok teşekkür ediyorum” dedi.

        Başkan Türel’den tavsiye

        İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda piyano kurslarına devam ettiğini söyleyen Başkan Ergün, ileride uluslararası bir piyanist ve bilim insanı olmayı istediğini belirterek şunları söyledi:

        “İnsanlığa faydalı bir buluş yapmak istiyorum. Bu bir ilaç olabilir ya da teknolojik bir icat olabilir. Bunları yaptıktan sonra Sayın Cumhurbaşkanı’mızın gösterdiği 2071 hedeflerine katkı sağlamak adına bir belediye başkanı ya da T.C. Başkanı olabilirim.”

        Çocuk Başkan Ergün’ün bu sözlerini memnuniyetle karşılayan Başkan Türel, “Sen yine 2071’den önce 2051’i de düşün. 2071’e kadar bekleme” tavsiyesinde bulundu.

        Projelerini Türel ile paylaştı

        Başkan Türel’e Antalya’ya yaptığı hizmetler ve kazandırdığı projeler için teşekkür eden çocuk Başkan Sezanur Ergün, “Şu an yapılmakta olan Tünektepe Projesi tamamlandığında zaten dünyada marka olan Antalya’mızın yıldızını daha da parlatıp, zirveye taşıyacağına olan inancım sonsuz. Tüm bu hizmetlerinizden dolayı size ve ekibinize şahsım ve tüm Antalya adına sonsuz teşekkür ederim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa