Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel Teknoloji Fen Okulları, Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı düzenledikleri görkemli bir törenle coşku içinde kutladı.

        Özel Teknoloji Fen Okulları, hafta boyunca öğrencileri için düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerle çocuklarla bayramını kutladı. Bu kapsamda satranç ve basketbol turnuvaları ile kıyasıya mücadele eden öğrenciler, ses yarışması ile eğlence dolu anlar yaşadılar.Gün boyu özel olarak hazırlanan aktivitelerle doyasıya eğlendiklerini ifade eden Teknoloji Fen öğrencileri, bayrama yakışır bir yemek menüsü sürprizi ile karşılaştılar.

        Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başlayan 23 Nisan tören kutlaması velilerin yoğun katılımı ile renklendi. Günün anlam ve önemine yakışır konuşmaların yapıldığı törende, öğrencilerin bayram coşkusuna ortak olmak için konuşan Okul Müdürü Müge Düşmez, “Unutmayın ki bugün bizlerin bulunduğu bu makam ve mertebelerde gelecekte kuşku yok ki sizler yer alacaksınız. Bugün burada sevincinizi ve coşkunuzu sizlerle paylaşan büyükleriniz; sizden araştıran, düşünen, üreten, ahlaki ve insani değerleri kazanmış insanlar olarak yetişmenizi beklemektedirler. Sizler de bu istek, arzu ve gayrete sahip olmalısınız. Bu nedenlerle sorumluluklarınızı yerine getirip geleceğe en iyi bir şekilde hazırlanırsanız aydınlık yarınlar sizleri beklemektedir. Bizlere bugünleri hediye eden fedakar insanları rahmetle anıyor, siz sevgili çocuklarımızın bayramını tekrar kutluyoruz” dedi.

        Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin şarkı ve şiirleri ile renklenen bayram coşkusu, 4.sınıf ve 7.sınıfların hazırladıkları dans gösterisi ile yerini eğlence dolu anlara bıraktı. İlkokul öğrencileri ve ortaokul öğrencileri arasında birinci olanların açıklandığı ses yarışması sonuçları ile performanslarını sergileyen öğrenciler törene damga vurdu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa