Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu’da 10 yıldır düzenlenen Geleneksel Bolu Kermesi’nde açık artırmaya çıkarılan deve, kıran kırana bir yarışın ardından 60 bin liraya satıldı.

        Bolu’da öğrenim gören öğrenciler yararına düzenlenen ve yüzlerce hayırseverin katkılarıyla hazırlanan Geleneksel Büyük Bolu Kermesi’nde açık artırmayla satılan deve büyük ilgi gördü. Karaçayır Mahallesi’nde kurulan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kermeste, geleneksel olarak yapılan açık artırmayla deve satışında kıran kırana bir yarış gerçekleşti. Kermes alanına getirilen ve 20 bin lira ile açık artırmaya çıkarılan deveyi 60 bin lira vererek Mehmet Demir isimli vatandaş satın aldı. Dudak uçuklatan fiyata alıcı bulan deve öğrenciler yararına kermese bağışlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa