Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bursa’da coşku ile kutlandı.

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıldönümü Bursa Atatürk Anıtı önüne çelenk konulması ile başladı. Merinos Parkı'nda yüzlerce öğrenci gösteriler sundu. 47 okulun katıldığı program, ‘Yarınlar Biziz’ adlı gösteri ile devam etti. ‘Kardeşlik Çemberi, folklor, Ferhat ile Şirin Efsanesi ve Anadolum gösterileri ile devam eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ‘Kardeşlik Şarkısı’nın söylenmesi ile sona erdi. Şarkının bitmesinin ardından binlerce çocuk aynı anda gökyüzüne renkli balonlar bıraktı.

        İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, “Bugün, cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve milletimizin, hürriyet ve istiklalin ancak milletin iradesi ile kazanabileceğini bütün dünyaya ilan ettikleri onurlu ve anlamlı bir gündür. Meclisin açılışının 98’inci yılını coşkuyla kutluyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa