Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü iş birliğinde düzenlenen Mesir Kupası Skeet Yarışması bu yıl 9. kez gerçekleşti. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışlara Manisa Büyükşehir Belediyesi yöneticileri de katılarak başarılı olan sporcuları tebrik etti.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü iş birliğinde düzenlenen Mesir Kupası Skeet Yarışması’nda 44 sporcu mücadele etti. Vali Parkı Atış Poligonunda gerçekleşen yarışı Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Ufuk Arman, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu As Başkanı Kadir Bilek, Manisa Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Palabıyık ve ilgili şu müdürleri takip etti.

        5 kategoride gerçekleşen yarışların sonunda dereceye giren sporculara protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Yarış sonrası değerlendirmede bulunan Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Ufuk Arman ile Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu As Başkanı Kadir Bilek bu yıl 9. kez düzenlenen turnuvanın artık geleneksel bir hale geldiğini belirterek emek veren herkese teşekkür etti.

        Başkan Ergün hedefi tutturdu

        Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Karaköy Avcılar ve Atıcılar Derneği iş birliğiyle düzenlenen tek kurşun atışlarında ise atıcıların heyecanına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de ortak oldu. Bütçe yönetimi, belediyecilik hizmetleri ve sportif alanlardaki başarılarıyla taraflı tarafsız herkes tarafından zirvede gösterilen Başkan Ergün, atıcılıkta da tüm hünerleri sergiledi. Namluyu doğrultan ve hedefe tam isabet ettiren Başkan Ergün atıcılıktaki yeteneğiyle de alkışları topladı.

        Başkan Ergün’e, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Karaköy Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Murat Baysal da eşlik etti. 3 kategoride gerçekleşen ve kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışlarda dereceye giren atıcılara ödüllerini Başkan Ergün verdi. Başkan Ergün sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Yarışın sonunda Başkan Ergün atıcılıkta hünerlerini sergiledi. Namluyu doğrultan ve hedefi tam isabet ettiren Başkan Ergün atıcılıktaki yeteneğini de gözler önüne serdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa