Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt makamını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Burak Bağcı’ya bıraktı.

        Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Burak Bağcı’yı kapıda karşıladı. Başkan Kurt, minik öğrenci ile bir süre sohbet ettikten sonra makamını Burak Bağcı’ya devrederek, Odunpazarı Belediyesi’nin kendisine emanet olduğunu belirtti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Başkanlık makamına oturan Başkan Bağcı, Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Mahmut Süzen, Başkan Yardımcısı Necati Sarıca ile Park ve Bahçeler Müdürü Bilgen Perk’i arayarak Erenköy’de bulunan Aşevi’nin bahçesine çay bahçesi ve çocuk parkı yapılması için talimat verdi.

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına gerekli kıymetin verilmesi gerektiğini belirten Başkan Kurt, “Dünyada çocukların bayramı olan tek ülke biziz. Bunun kıymetini, önemi bilmemiz lazım. Türkiye Cumhuriyeti'ni çocuklarımıza ve gençlerimize emanet eden Büyük Önder Atatürk'ün sizlere verdiği değerin bilincinde olmamız lazım. Onun yolundan ayrılmadan, ülkemize yararlı yurttaşlar olmamız lazım. Bu en önemli görevinizdir. Odunpazarı Belediyesi olarak, bu konu da gerekli olan tüm desteği sağlayacağız. Bu bizim en önemli görevimiz. Biz Odunpazarı’nda çocukları ve kadınları mutlu etmek için çalışıyoruz” İfadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa