Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Etimesgut Belediyespor'u 2-1 yenerek bitime 2 hafta kala kümede kalma yarışında en önemli rakipleri Bucaspor ve Tuzlaspor'un 2 puan önüne geçen Bodrum Belediyesi Bodrumspor, avantajı kaptı.

        Teknik direktör Tarık Daşgün rakiplerinin puan yitirdiği haftayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, "Önemli galibiyet aldık ama yine de çok rahatlayamadık. Son 6 maçımızın 5'ini kazanmamıza rağmen düşme potasından tamamen uzaklaşamadık. Çok çetin bir lig mücadelesi oluyor. İplerin bizim elemizde olduğunu biliyoruz. Son 2 haftayı galip tamamlayıp hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum" dedi. Yeşil-beyazlılar bu hafta Eyüpspor'a konuk olacak, ardından taraftarı önünde küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Kocaeli Birlikspor'la karşı karşıya gelecek. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa