Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi tarafından başlatılan “Haydi Bisikletle Okula” projesi kapsamında 188 öğrenciye daha bisikletleri dağıtıldı.

        İzmit'teki bisiklet dağıtımları devam ediyor. “Haydi Bisikletle Okula” projesi kapsamında Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu ve Yeni Mahalle Ortaokulu’ndan 188 öğrenciye daha düzenlenen törenle bisikletleri teslim edildi. Düzenlenen bisiklet dağıtım törenine İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe yöneticisi Cemil Karaca, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

        Öğrencilerin şiir okumasıyla başlayan dağıtım töreninde konuşan İzmit Belediye Başkanı nevzat Doğan, “Çocukların mutluluğu hepimizi etkiliyor. Bizim aile yapımızda çocuklar her şeyden önemlidir. Çocuklarımızın mutluluğu her zaman önceliğimiz oluyor. Türkiye’nin ilk çocuk doktoru belediye başkanı olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu yaklaşımla çalışıyor ve Türkiye’ye örnek sayısız örnek projeyi hayata geçiriyoruz” dedi.

        Kamuya ait okul ve hastanelerin Avrupa’dakilerle yarışır durumda olduğunu söyleyen Doğan, “Biz herkesin belediye başkanı ve herkesin belediyesi olarak hizmet ediyoruz. Gelecekten çok umutluyum. Bugün dünden daha iyiyiz. Tüm düşmanlara, emperyalist Amerika, Avrupa’ya, ülkemizi bölmeye çalışanlara rağmen dünden daha iyiyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün verdiği mücadele devam ediyor. Onun gösterdiği hedeflere birer birer ulaşacağız. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi koruyalım” diye konuştu.

        Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından öğrencilere bisikletleri teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa