Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediyesi’nin 7’den 70’e Doğa Yürüyüşü’nün Nisan ayı ikinci etabı BuruncuÇakış Barajına gerçekleştirildi.

        Kepez Belediyesi’nin 7’den 70’e herkesi doğa ile kucaklaştırdığı doğa yürüyüşleri hız kesmeden devam ediyor. Her ay iki farklı güzergaha doğa yürüyüşü düzenleyen Kepez Belediyesi, Nisan ayının ilk yürüyüş rotası olarak Büryan Deresi’ni belirlemişti. Büryan Deresi’nde 12 kilometre yol kat eden doğa severlerin ikinci rotası ise BuruncuÇakış Barajı oldu. 7’den 70’e herkes spor yapmalı anlayışı ile başlatılan etkinlik Antalyalılar tarafından büyük ilgi görüyor.

        13 kilometre yol kat edildi

        Ormanlık alanda ağaçların gölgesinde, makilik alanda da çiçekler arasında gerçekleşen yürüyüşte doğa severler 13 kilometre yol kat ettiler. Yetişkinler spor yaparken, çocuklar da bir yandan doğada yürümenin tadını çıkarırken, bir yandan da yeni bitkileri tanıma imkanı buldular. Çam ağaçlarının arasında yürüyen katılımcılar, 13 kilometrelik parkuru birlikte yürüyerek, Çakış Barajı’nda yeni güzellikleri keşfetme fırsatı buldular. Kepez Belediyesi’nin doğa yürüyüşlerine katılmak isteyenler, Belediye’nin Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bizzat başvuru da bulunmaları gerekiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa