Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        10. Uluslararası Kocaeli 23 Nisan Çocuk Festivali’nde tiyatro oyunlarıyla sahne alan çocuklar izleyenleri büyüledi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Kocaeli 23 Nisan Çocuk Festivali müzik ve dans şovlarının yanı sıra tiyatro gösterileriyle de kendine hayran bıraktı. Ayfer Gazanfer Güngör İlkokulu öğrencilerinin performans sahnesinde sergiledikleri “Köy Okulu” adlı oyunla çocuklar hem eğlendi, hem de okuma yazma bilmenin önemine değinerek büyüklerine mesaj verdi.

        “Spor ve Çocuk Oyunları” temalı etkinliklerle dolu festivalde tiyatro performansı ile alkış alan bir diğer okul ise Gebze Emlak Konutları İlkokulu Turkuaz Tiyatro topluluğu oldu. İzmit Sanat Merkezi çocuklarının dans gösteriyle eğlenen çocuklar, Çayırova Güzeltepe İlkokulu’nun TEMA Gösterisi ile doyasıya vakit geçirdi.

        Günün eğlenceli programlarından biri de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları’nın “KOMEK ile Oyun Saati” oldu. Tiyatro branşı usta öğreticisi Özden Tezcan’ın sunduğu KOMEK ile oyun saati programında sahne alan çocuklar, birbirinden farklı oyunlarla saatlerce eğlenme fırsatı buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa