Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın yöneticileri Alanya'da Galatasaray Derneği üyeleriyle yemekte buluştu. Gazetecilere poz veren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, maç öncesinde konuşma yapmayarak totem yaptığını söyledi ve soruları yanıtsız bıraktı.

        Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Gökmen Güzel ve Alanya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Cevdet Zamanoğlu'nun organize ettiği buluşma yemeğinde Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray Başkan Yardımcısı Adil Araboğlu, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik ile Antalya'da bulunan kongre üyeleri bir araya geldi. Tarihi Kızıl Kule'nin yanında bulunan bir restoranda gerçekleşen yemekte gazetecilerin röportaj isteğini geri çeviren başkan Mustafa Cengiz, Galatasaray'ın maçları öncesinde basına konuşmadığını, bunun kendisinin totemi olduğunu söyleyerek, gazetecilerin isteğini geri çevirdi.

        GÜZEL: "MAYISLAR HER ZAMAN GALATASARAY'INDIR"

        Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Gökmen Güzel ise yemeğin Galatasaray yönetimi ve dernekleri bir araya getirmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Güzel, "Antalya Galatasaraylılar Derneği olarak yemek düzenledik. Başkanımız ve Galatasaray yönetim kurulu üyelerini, Antalya'da yaşayan kongre üyeleri ve Alanya Galatasaray Derneği'nin katılımıyla bir araya geldik. Dileğim takımımızın 21'inci şampiyonluk kupasını kazanması. En çok bizim takımın hak ettiğini düşünüyorum. Mustafa Cengiz başkanımız da Ocak ayından bu yana güzel şekilde bugüne taşıdı. Mayıs ayındaki genel kurulda da bir 3 yıl daha vereceğimizi düşünüyorum. Nice güzel günleri Galatasaray olarak yaşayacağız. Daha önce başkanımızın dediği gibi Mayıslar her zaman Galatasaray'ındır" dedi.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Yemekten genel ve detay görüntüler

        Başkan Mustafa Cengiz'den görüntü

        Gökmen Güzel'in konuşması

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa