Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin’in Bozyazı ilçesinde '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' etkinlikleri kapsamında halat çekme yarışması düzenlendi.

        Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mersin Halat Çekme Federasyonu işbirliği ile '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' etkinlikleri kapsamında organize edilen, ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen halat çekme yarışması, renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmacı öğrenciler ilk üçe girebilmek için ter dökerken, beden eğitimi öğretmenleri yarışmacılara taktik, arkadaşları da kazanabilmeleri için sürekli tezahüratta bulundu.

        Merkez Mahallesi Denizci Mehmet Parkında gerçekleştirilen halat çekme yarışmasına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Mersin Halat Çekme Federasyonu Başkanı Eray Aldemir, federasyon hakemleri, beden eğitimi öğretmenleri ve yarışmacı öğrenciler katıldı.

        Merkezde eğitim öğretim veren ilkokul ve ortaokullardan 8 kişilik kız ve erkek öğrencilerin katıldığı, federasyon hakemlerinin gözetiminde yapılan yarışmada, ilkokul kızlar kategorisinde Bozyazı İlkokulu ve Kökobası İlkokulu öğrencileri finale kalırken, Vali Çetin Birmek İlkokulu öğrencileri 3. oldu.

        İlkokul erkekler kategorisinde ise Bozyazı İlkokulu ve Kötekler İlkokulu öğrencileri finale kalırken, Şehit Turan Kılıç İlkokulu öğrencileri 3. oldu. Ortaokul kızlar kategorisinde Bozyazı Ortaokulu ve Şehit Murat Namdar Ortaokulu öğrencileri finale kaldı, Atatürk Ortaokulu öğrencileri 3. oldu. Ortaokul erkekler kategorisinde Bozyazı Ortaokulu ve Kökobası Ortaokulu öğrencileri finale kalırken, Atatürk Ortaokulu öğrencileri ise 3. oldu.

        Final yarışması ve ödül töreninin 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında kutlanacak olan '23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı' töreninde yapılacağını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, “Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize, okullarımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Dereceye giren öğrencilerimizi de yürekten kutluyorum ve başarılarının daim olmasını diliyorum. Ayrıca Halat Çekme Federasyonu Başkanı Eray Aldemir başta olmak üzere yönetici ve hakem arkadaşlarımızı da Bozyazı’da böylesine güzel bir etkinlikte bizimle birlikte oldukları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa