Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın'ın Amasra ilçesinde 5 katlı binanın çatı katında çıkan yangın korkuttu.

        Edinilen bilgiye göre, yangın, Kum Mahallesi Okullar sokakta meydana geldi. Öğle saatlerinde başlayan yangın 5 katlı apartmanın çatı katında başladı. Amasra İtfaiye ekipleri tarafından anında müdahale eden yangın rüzgarın da etkisiyle büyümeye başladı Bartın Belediyesi İtfaiye ekiplerinden yardım istenirken Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı Özel Donanımlı itfaiye aracı da yangına müdahale etti. 5 katlı binanın çatı katında başlayan yangının diğer katlara ve komşu binalara sıçrama ihtimali üzerine mahallede geniş çaplı önlemler alındı.

        5 katlı binanın çatı katında Türkiye Taş Kömürü Kurumu işletmelerinde çalışan ve yalnız yaşayan bir kişinin ikamet ettiği öğrenildi. Bina da bulunan insanların yangının çıkması ile birlikte evden ayrılmaları olası bir facianın önüne geçerken Amasra tünel bağlantı yolu girişi trafiğe kapandı. Yaklaşık bir saatlik uğraş sonucu yangın kontrol altına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Amasra İtfaiye ekipleri yüksek katlı binalara müdahale için yakın tarihte alınan Yüksek merdivenli ve donanımlı itfaiye aracının yangını söndürmede önemli rol üstlendiği açıklanırken Yangının çıkış nedeni hakkında itfaiye ekipleri çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa