Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI´nın Doğubayazıt ilçesinde geçen hafta PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Nurullah Cici, tedavisinin ardından memleketi Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde dualarla karşılandı.

        Doğubayazıt ilçesinin Ağrı Dağı bölgesindeki kırsal kesiminde geçen 14 Nisan'da terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda, PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada 2 asker şehit olurken, Uzman Çavuş Nurullah Cici de yaralandı. Tedavisi tamamlanan Nurullah Cici, memleketi Çerkezköy'de ailesi, askeri yetkililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Nurullah Cici, şehir girişinde oluşturulan araç konvoyuyla Kuba Camisi karşısındaki baba ocağına geldi.   

        Çatışmada 2 silah arkadaşının şehit düştüğünü belirten Nurullah Cici, "Gururla söylüyorum. 2 şehidimiz var ama peygamberimize komşu gittiler. Keşke ben de gitseydim. Yıkılmadık, dimdik ayaktayız. Türk askeri yıkılmaz. Türk milleti yıkılmaz. Vatanıma, milletime, askerlerimize, Mehmetçiğimize, devletimize, herkese teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Benden yana hakkım gani gani helal olsun. Bu vatana da helal olsun, canım da kanım da feda olsun" dedi.

        Nurullah Cici´nin annesi Sati Cici, "Çocuğumla gurur duyuyorum" derken, baba Sıtkı Cici de "Vatan sağ olsun oğlumla gurur duyuyorum. Gerekirse ben de giderim" diye konuştu. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa